понеділок, 30 січня 2012 р.

Работа маршрутных такси г. Лозовая


Смотрел выступление одного из чиновников о том, что люди еще не привыкли к новым маршрутам (Кольцо 1, Кольцо 2). Но как они могут привыкнуть, если эти маршруты фактически есть только на бумаге?
Вчера убедился в этом в полной мере. Возле "Фаворита " 3 маршрутки отказались ехать по утвержденному маршруту. Только до городской поликлиники. Никто даже не удосужился объяснить почему. Правда один из водителей для чего то тыкал табличкой "Маршрут 2". Вчера вечером добирался из Домиков. Ждал около 40 минут. Вместе со мной было человек 7-8, как с одной стороны, так и из другой.
Подобная вакханалия твориться и с платой за проезд. Скажем до банка "Аваль" берут по разному. Кто 2 грн., кто - 3 грн.
Предлагаю на нашем блоге фиксировать все нарушения перевозчиков. А также вносить свои предложения, как с этим можно бороться.

Напоминаю:

З 25 червня почали діяти вісім нових автобусних маршрутів.
Перший маршрут "Кільце 1" (4 мікрорайон - Центральний ринок) прямуватиме з 4 мікрорайону через дамбу, по вул. Жовтневій, далі по вул. Комінтерну, по вул. Володарського до зупинки Центральний ринок, далі прямуватиме на мікрорайон по звичайному маршруту.
Другий маршрут "Кільце 2" (4 мікрорайон - Центральний ринок) прямуватиме в напрямку оберненому до першого маршруту. Рейс розпочинатиметься з 4 мікрорайону і прямуватиме через мікрорайон у звичайному для населення напрямку до центрального ринку, далі по вулицям Володарського, Комінтерну, Жовтневій через дамбу повертається до 4 мікрорайону.
Крім того, шість разів на добу маршрутні таксі "Кільце 1" та "Кільце 2" будуть прямувати за подовженими маршрутами: із заїздом до ЛКМЗ, професійного ліцею і КП "Лозова Водоканал" (відмічені в таблиці зірочкою). Рух на цих маршрутах починатиметься о 3:50 і закінчуватиметься в 21:38.
В Авилівському напрямку будуть здійснювати свій рух три маршрути (третій, четвертий та восьмий). Вони курсуватимуть по вул. Орджонікідзе, а не по вул. Ломоносова, як це було раніше. Далі по вул. Франка, повертатимуть на вул. Лозовського до вул. Суворова через залізничний тонель на Авилівську сторону і далі по звичайному маршруту до вул. Червонопартизанська.
Рух по третьому маршруту "Центральний ринок - вул. Червонопартизанська" розпочинатиметься о 5:35, закінчуватиметься в 17.55. Цей маршрут передбачає заїзд до місьгазу.
Маршрутні таксі за четвертим маршрутом "4 мікрорайон - вул. Червонопартизанська" прямуватимуть за звичайним для населення маршрутом.
А восьмий маршрут "4 мікрорайон - вул. Червонопартизанська" дублює четвертий маршрут, але за добу здійснюватиме лише шість рейсів. 6:00, 12:11, 16:41 - у звичайному напрямку і 6.45, 12.56, 17.26 у зворотньому напрямку.
На пятому маршруті "4 мікрорайон - хутір Герсеванівський" рух починатиметься о 5:55, а закінчуватиметься в 21:25. Маршрутні таксі прямуватимуть на Авилівську сторону і далі до хутора Герсеванівський.
Особливістю шостого маршруту "с. Домаха - Центральний ринок" є рух з села Домаха по вул. Жовтневій, далі поворот на дамбу, звичайний маршрут по мікрорайону до Центрального ринку і звідти по вулицям Володарського, Комінтерну і Жовтневій до с. Домаха.
Сьомий маршрут "6 мікрорайон - Центральний ринок" залишився без змін.

Немає коментарів:

Дописати коментар